Рішення Крисинської сільської ради № 306-VІІ від 11.07.2018 року “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (за рахунок земель житлової та громадської забудови) по вул. Харківській в с-щі Максимівка Богодухівського району Харківської області гр. Москалець Вікторії Миколаївні”

Рішення Крисинської сільської ради № 307-VІІ від 11.07.2018 року “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (за рахунок земель житлової та громадської забудови) в с. Крисине, вул. Центральна, 10 для ведення особистого селянського господарства (за рахунок земель сільськогосподарського призначення) в с. Крисине, вул. Центральна Богодухівського району Харківської області гр. Саранчі Любов Павлівні”

Рішення Крисинської сільської ради № 308-VІІ від 11.07.2018 року “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (за рахунок земель житлової та громадської забудови) по вул. Абрикосова, 21 в с-щі Максимівка Богодухівського району Харківської області гр. Саранчі Катерині Олексіївні”

Рішення Крисинської сільської ради № 309-VІІ від 11.07.2018 року “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (за рахунок земель житлової та громадської забудови) та для ведення особистого селянського господарства (за рахунок земель сільськогосподарського призначення) в с. Крисине, вул. Робоча, 27 Богодухівського району Харківської області гр. Гарбуз Ганні Данилівні”

Рішення Крисинської сільської ради № 310-VІІ від 11.07.2018 року “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Крисине, вул. Космічна, 9 Богодухівського району Харківської області гр. Юрченко Лідії Єгорівні”

Рішення Крисинської сільської ради № 311-VІІ від 11.07.2018 року “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (за рахунок земель житлової та громадської забудови) по вул. Східній, 1 в с. Крисине та для ведення особистого селянського господарства (за рахунок земель сільськогосподарського призначення) по вул. Східній в с. Крисине Богодухівського району Харківської області гр. Юрченко Анатолію Григоровичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 312-VІІ від 11.07.2018 року “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та присвоєння кадастрового номера, розташованої за адресою: с. Крисине, вул. Кузнецова, 82 Богодухівського району Харківської області гр. Кучерюкову Сергію Васильовичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 313-VІІ від 11.07.2018 року “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Набережна, 10 Богодухівського району Харківської області гр. Кожушко Ганні Іванівні”

Рішення Крисинської сільської ради № 314-VІІ від 11.07.2018 року  “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Космічна, 12 Богодухівського району Харківської області гр. Стеценко Анатолію Олександровичу, гр. Бондаренко Вірі Олександрівні”

Рішення Крисинської сільської ради № 315-VІІ від 11.07.2018 року “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Стеценко Анатолію Олександровичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 316-VІІ від 11.07.2018 року “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Космічна, 8 Богодухівського району Харківської області гр. Чуб Лідії Олександрівні, гр. Чуб Валерію Валентиновичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 317-VІІ від 11.07.2018 року “Про надання дозволу на розроблення детального плану забудови території по вул. Центральна в с. Крисине Богодухівського району Харківської області”

Рішення Крисинської сільської ради № 318-VІІ від 11.07.2018 року “Про встановлення місцевих податків і зборів на території Крисинської сільської ради на 2019 рік”

Додаток 1 до рішення № 318-VІІ. Положення про порядок справляння земельного податку, орендної плати за земельні ділянки та встановлення ставок земельного податку і орендної плати на території Крисинської сільської ради

Додаток 2 до рішення № 318-VІІ. Положення про оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Крисинської сільської ради

Додаток 2.1 до рішення № 318-VІІ. Ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Додаток 2.2 до рішення № 318-VІІ. Перелік пільг для фізичних та юридичних осіб із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельного податку

Додаток 3 до рішення № 318-VІІ. Положення та ставки єдиного податку для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності на території Крисинської сільської ради

Додаток 4 до рішення № 318-VІІ. Положення та ставки транспортного податку на території Крисинської сільської ради

Додаток 5 до рішення № 318-VІІ. Положення про сплату акцизного податку з реалізації через роздрібну торговельну мережу підакцизних товарів на території населених пунктів Крисинської сільської ради

Рішення Крисинської сільської ради № 319-VІІ від 11.07.2018 року “Про внесення змін до бюджету Крисинської сільської ради на 2018 рік”

Рішення Крисинської сільської ради № 320-VІІ від 11.07.2018 року “Про надання одноразової матеріальної допомоги”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *