Рішення Крисинської сільської ради № 235-VІІ від 03.11.2017 року “Про скасування рішення”

Рішення Крисинської сільської ради № 236-VІІ від 03.11.2017 року “Про скасування рішення про надання будинку в користування”

Рішення Крисинської сільської ради № 237-VІІ від 03.11.2017 року “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель житлової та громадської забудови та для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення по вул. Лісна, 7 в с. Крисине, Крисинської сільської ради Богодухівського району Харківської області гр. Вус Володимиру Івановичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 238-VІІ від 03.11.2017 року “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (за рахунок земель житлової та громадської забудови) по вул. Центральній, 23 А в с. Кадниця, Богодухівського району Харківської області гр. Немилостивому Миколі Васильовичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 239-VІІ від 03.11.2017 року “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Центральна, 29 Богодухівського району Харківської області гр. Яровій Ларисі Андріївні”

Рішення Крисинської сільської ради № 240-VІІ від 03.11.2017 року “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться в с-щі Максимівка, вул. Харківська, 14 Богодухівського району Харківської області гр. Оболонській Ользі Володимирівні”

Рішення Крисинської сільської ради № 241-VІІ від 03.11.2017 року “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Задорожна, 6 Богодухівського району Харківської області гр. Скринник Аллі Іллінічні”

Рішення Крисинської сільської ради № 242-VІІ від 03.11.2017 року “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Задорожна, 4 Богодухівського району Харківської області гр. Скринник Сергію Васильовичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 243-VІІ від 03.11.2017 року “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою: с-ще Максимівка, вул. Харківська, 24 Богодухівського району Харківської області гр. Павлову Дмитру Дмитровичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 244-VІІ від 03.11.2017 року “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Кузнецова, 17 Богодухівського району Харківської області гр. Кальницькій Тетяні Василівні”

Рішення Крисинської сільської ради № 245-VІІ від 03.11.2017 року “Про внесення змін до бюджету сільської ради на 2017 рік”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *