Рішення Крисинської сільської ради № 211-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка знаходиться в с-щі Максимівка, вул. Харківська, 90/11 Богодухівського району Харківської області для ведення виробничої діяльності та обслуговування нежитлової будівлі Бабенко Ользі Олександрівні та Кондаковій Тетяні Сергіївні”

Рішення Крисинської сільської ради № 212-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Кадниця, вул. Кутова, 62 Богодухівського району Харківської області гр. Каплун Олександру Миколайовичу”

Рішення Крисинської сільської ради №213-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, яка знаходиться в с. Кадниця, вул. Зв’язківців, 1 Богодухівського району Харківської області гр. Воронову Олександру Олександровичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 214-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Новоселівка, вул. Новоселівська, 27 Богодухівського району Харківської області гр. Іванченко Надії Іванівні”

Рішення Крисинської сільської ради № 215-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Космічна, 8 Богодухівського району Харківської області гр. Чуб Лідії Олександрівні”

Рішення Крисинської сільської ради № 216-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Робоча, 27 Богодухівського району Харківської області гр. Гарбуз Ганні Данилівні”

Рішення Крисинської сільської ради № 217-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Кузнецова, 1 А Богодухівського району Харківської області гр. Богдан Сергію Валентиновичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 218-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Кузнецова, 52 Богодухівського району Харківської області гр. Іванченко Олександру Васильовичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 219-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Робоча, 19 Богодухівського району Харківської області гр. Дейнеко Катерині Петрівні”

Рішення Крисинської сілсьької ради № 220-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Кузнецова, 102 Богодухівського району Харківської області гр. Задорожньому Володимиру Васильовичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 221-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Кузнецова, 62 Богодухівського району Харківської області гр. Назаренку Сергію Івановичу”

Рішення Крисинської сілсьької ради № 222-VІІ від 29.09.2017 “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності для обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою: с. Крисине, вул. Космічна, 9 Богодухівського району Харківської області гр. Юрченко Лідії Єгорівні”

Рішення Крисинської сільсьокї ради № 223-VІІ від 29.09.2017 “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності для обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою: с. Крисине, вул. Східна, 1 Богодухівського району Харківської області гр. Юрченко Анатолію Григоровичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 224-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Кузнецова, 17 Богодухівського району Харківської області гр. Кальницькій Тетяні Василівні”

Рішення Крисинської сільської ради № 225-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Кузнецова, 30 Богодухівського району Харківської області гр. Задорожньому Василю Гавриловичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 226-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Центральна, 4 Богодухівського району Харківської області гр. Чуб Юрію Олексійовичу”

Рішення Крисинської сілської ради № 227-VІІ від 29.09.2017 “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою: с. Крисине, вул. Центральна, 27 Богодухівського району Харківської області гр. Наконечній Валентині Василівні, гр. Наконечному Володимиру Вікторовичу, гр. Наконечному Миколі Володимировичу, гр. Наконечному Віталію Володимировичу, гр. Наконечному Сергію Володимировичу”

Рішення Крисинської сілської ради № 228-VІІ від 29.09.2017 “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності для обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою: с. Крисине, вул. Східна, 48 Богодухівського району Харківської області гр. Калюжному Анатолію Миколайовичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 229-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Харківська, 36 Богодухівського району Харківської області гр. Коваль Юрію Васильовичу”

Рішення Крисинської сілськьої ради № 230-VІІ від 29.09.2017 “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Кузнецова 19 Богодухівського району Харківської області гр. Наконечному Миколі Вікторовичу”

Рішення Крисинської сілської ради № 231-VІІ від 29.09.2017 “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: с. Крисине, вул. Східна, 82 А на території Крисинської сілсьької ради Богодухівського району Харківської області гр. Чубенко Олександру Михайловичу”

Рішення Крисинської сільської ради № 232-VІІ від 29.09.2017 “Про припинення права користування земельними ділянками”

Рішення Крисинської сільської ради № 233-VІІ від 29.09.2017 “Про виділення із земельного запасу Крисинської сільської ради земельних ділянок, які знаходяться поруч з будинками”

Рішення Крисинської сільської ради № 234-VІІ від 29.09.2017 “Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік”

Розпорядження Крисинської сільської ради № 38 від 02.10.2017 “Про зупинення рішень”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *