Проект рішення Крисинської сільської ради “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель житлової та громадської забудови та для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення по вул. Лісна, 7 в с. Кадниця, Крисинської сільської ради Богодухівського району Харківської області гр. Вус Володимиру Івановичу”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (за рахунок земель житлової та громадської забудови) по вул. Центральній 23 А в с. Кадниця, Богодухівського району Харківської області гр. Немилостивому Миколі Васильовичу”

Проект рішення Крисинської сільської ради ” Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Центральна, 29 Богодухівського району Харківської області гр. Яровій Ларисі Андріївні”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться в с-щі Максимівка, вул. Харківська, 14 Богодухівського району Харківської області гр. Оболонській Ользі Володимирівні”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Задорожна, 6 Богодухівського району Харківської області гр. Скринник Аллі Іллінічні”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Задорожна, 4 Богодухівського району Харківської області гр. Скринник Сергію Васильовичу”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою: с-ще Максимівка, вул. Харківська, 24 Богодухівського району Харківської області гр. Павлову Дмитру Дмитровичу”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *