Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації для присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, розташованої в с. Крисине вул. Центральна, 33 гр. Семко О. М.”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації для присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, розташованої в с. Крисине вул. Робоча, 3 гр. Клочко А. О.”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації для присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, розташованої в с. Бабенки вул. Лісна, 43 гр. Бабенко Ю. Г,”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації для присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, розташованої в с. Кадниця вул. Кутова, 44 гр. Ткаченко В. А., гр. Колеснік З. А.”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації для присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, розташованої в с-щі Максимівка вул. Шкільна, 75 гр. Долженко М. Й.”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації для присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, розташованої в с-щі Максимівка вул. Шкільна, 22 гр. Бабій О. В.”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, розташованої в с-щі Максимівка вул. Дачна, 5 гр. Водотика В. В.”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про встановлення ліхтаря вуличного освітлення”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання матеріальної допомоги ліквідаторам ЧАЕС”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про ремонт по пішохідній доріжці”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання субвенції на організацію літніх оздоровчих шкільних таборів Крисинського НВК та Максимівської ЗОШ І-ІІ ступенів та виділення субвенції на оплату путівок для дітей пільгових категорій”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про виділення коштів для співфінансування для утримання Максимівської ЗОШ І-ІІ ступенів”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про виділення коштів з місцевих бюджетів на розробку схем санітарної очистки населених пунктів”

Пояснювальна записка до внесення змін до проекту бюджету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *