Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Східна, 62 Богодухівського району Харківської області гр. Нежид Миколі Васильовичу”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Харківська, 38 Богодухівського району Харківської області гр. Дімонтову Сергію Євгеновичу”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою: с. Новоселівка, вул. Лісна, 7 гр. Гребеннік Валерію Васильович”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою: с. Новоселівка, вул. Лісна, 11 гр. Мар’ясову Володимиру Федоровичу”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою:  с. Крисине, вул. Кузнецова, 26 гр. Задорожньому Василю Гаврилович”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою: с-ще Максимівка, вул. Харківська, 100 гр. Нагорній Марії Миколаївні”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою: с. Крисине, вул. Задорожна, 29 гр. Задорожній Лідії Олександрівні”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою: с. Крисине, вул. Кузнецова, 48 гр. Ольховській Лідії Сергіївні”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в с. Крисине, вул. Робоча, 23 Богодухівського району Харківської області гр. Задорожній Парасковії Павлівні”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про передачу ТОВ «Промінвест-М» на умовах оренди земельну ділянку площею 0,1995 га, що розташована в с-щі Максимівка, вул. Харківська, 90/13, Богодухівського району, Харківської області”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про передачу ТОВ «Промінвест-М» на умовах оренди земельну ділянку площею 0,1082 га, що розташована в с-щі Максимівка, вул. Харківська, 90, Богодухівського району, Харківської області”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про припинення права користування земельною ділянкою в с. Крисине, вул. Космічна Богодухівського району Харківської області гр. Сухоносовим П. М.”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на внесення змін меж земельної ділянки зі ставком у технічній документації, кадастровий номер 6320885002:00:001:0001, розташованої в с. Крисине, вул. Набережна, загальною площею 10,8539 га та яка передана в користування на умовах оренди ТОВ СП «Родіна»”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою на відведення земельної ділянки площею 2,0 га для ОСГ за рахунок земель житлової та громадської забудови в с. Новоселівка гр. Білоусу Володимиру Миколайовичу”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою на відведення земельної ділянки площею 2,0 га для ОСГ за рахунок земель житлової та громадської забудови в с. Новоселівка гр. Водотикі Віталію Володимировичу”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка знаходиться в с-щі Максимівка, вул. Харківська, 86 Богодухівського району, Харківської області для ведення виробничої діяльності та обслуговування комплексу промислових та адміністративно-побутових будівель Бобрику Володимиру Анатолійовичу”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *