Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованої за адресою: с. Кадниця, вул. Центральна, 23 А гр. Немилостивому Миколі Васильовичу”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про надання дозволу на зміну цільового призначення комплексу будівель, місцезнаходждення с-ще Максимівка, вул. Молодіжна, 7 Богодухівського району, Харківської області гр. Дьомкіній Юлії Вікторівні”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про внесення змін до рішень L сесії VI скликання від 14.07.2015 р. та VI сесії VII скликання від 05.02.2016 р. та ХІІІ сесії VII скликання від 23.12.2016 р.”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про затвердження Положення про інспекцію з благоустрою та правил благоустрою”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про затвердження Програми “Соціальний захист” на 2017 рік”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про затвердження виплати премії сільському голові”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про затвердження комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту на території Крисинської сільської ради на 2017 рік”

Проект рішення Крисинської сільської ради “Про затвердження плану заходів на 2017 рік щодо економічного використання бюджетних коштів у процесі виконання сільського бюджету”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *